Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV  Alex Dima dacă vine cu el în baie, după ce jurnalistul i-a pus întrebări despre fondurile europene.

Bizarul dialog a avut loc vineri, la Camera Deputaților, după ce Dragnea a participat la ședința de vot a plenului Parlamentului pentru adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019.

Până acum, jurnalistul Pro TV a încercat de mai multe ori, fără succes, să-l contacteze pe Liviu Dragnea prin intermediul biroului de presă al PSD, precum și prin intermediul biroului de presă al Camarei Deputaților, pentru a discuta cu liderul social-democrat despre situația fondurilor europene.

Alex Dima a postat incidentul pe pagina sa de Facebook, însoţit de următorul mesaj:

“Vii cu mine in baie?!l”
Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!
Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Alex Dima: ”Domnule președinte, fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect, se poate?”

Liviu Dragnea: ”Nu”.

Alex Dima: ”De ce? Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?”

Liviu Dragnea: ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Alex Dima: ”Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?

Liviu Dragnea: Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”

Dragnea, recidivist… la baie

Nu este primul incident legat de … baie. Şi pe 31 octombrie anul trecut, Dragnea a avut o reacţie similară.

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul de mai multe ori cu jurnaliștii de la Parlament și, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.