Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane s-a încheiat vineri, printr-o festivitate de premiere desfăşurată la Casa de Cultură din olimpiadaMunicipiul Mangalia. La eveniment au luat parte primarul Radu Cristian, oficialităţi din partea Ministerului Educaţiei, a unor instituţii de învăţământ superior din judeţul Constanţa şi din ţară, directorul Liceului Teoretic Callatis, membri ai comisiei de corectare, dar şi elevii şi profesorii participanţi la competiţie. Primăria Municipiului Mangalia împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța au premiat peste 100 de elevi, ocupanţi ai locurilor I,II,III, dar şi pe cei care au câştigat menţiuni. Totodată au existat şi câteva premii speciale din partea Institutului Român pentru Drepturile Omului, a Universităţilor din Iaşi, Constanţa, precum şi a Ministerului Educaţiei. Premiile pentru elevii câştigători au constat în bani, cărţi şi alte produse specifice. Primăria Mangalia a oferit câştigătorilor competiţiei premii surpriză, constând în sejururi la mare, în staţiunile din sudul litoralului. “Aş dori să felicit elevii câştigători, profesorii acestora, dar şi pe ceilalţi participanţi la această competiţie. Vom face tot posibilul să răsplătim elevii merituoşi aşa cum se cuvine şi vom continua să încurajăm performanţa în actul educaţional. Le urez mult succes pe viitor şi îi aşteptăm cu drag să îşi petreacă vacanţele împreună cu familile, pe litoralul românesc al Mării Negre”, a declarat primarul Radu Cristian.

7 COMENTARII

  1. Unde pot gasi rezultatele Olimpiadei de Educatie Civica (invatamant primar), ce s-a desfasurat in cadrul Olimpiadei de Socio Umane

  2. Faptul ca nici pana stazi, la 4 zile dupa terminarea concursului si afisarea rezultatelor, nu s-a publicat pe internet lista castigatorilor constituie o grava incalcare a legii privind accesul la informatie de interes public . Institutiile implicate in oragnizarea olimpiadei in frunte cu Inspectoratul scolar Constanta ;i Primaria se fac vinovate de acest lucru care trebuie sa intre in vizorul Ministerului educatiei

  3. D-na Stoica se plângea că trecuseră patru zile fără să se publice rezultatele. Uite că între timp au trecut aproape două luni. La mai mare!

  4. Am scris la ISJ Constanta si mi-au raspuns ca trebuie sa astept sa se publice pe site-ul ministerului. Am scris Liceului Callatis si nu am primit niciun raspuns. I-am scris metodistei de sector si mi-a sugerat sa-i scriu inspectorului de specialitate. Concluzia o trageti dumneavoastra.
    As mai avea, totusi, o intrebare: Ce asteptari mai avem de la copiii nostri daca noi ne comportam asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.