Premiera ! Administratia locala afiseaza public convocatorul de la sedinta de Consiliu Local in holul primariei. Eram obisnuiti din alte regimuri sa nu vedem nimic din ceea ce urmau sau deja hotarasera consilierii locali si edilii.  Astfel au reusit sa prosteasca ani de zile un intreg oras. Vina este in parte si a celor care au acceptat tacit acest lucru. Sta la indemana oricarui cetatean sa ceara confor 544/2001 informatii de interes public, din pacate nu ne mai pasa decat atunci cand ajungem la un pas de moarte, prin inghet, cum a fost in iarna 2011-2012.

7 COMENTARII

  1. Chestia asta se practica peste tot pe glob, nu numai in Romania si se practica si pe vremea comunismului (cu mentiunea ca in acea perioada nu aveau toti acces la avizierul c.l.), numai ca in ultima vreme Autoritatea Locala s-a comportat ca un fel de stat in stat.

  2. de ce nu mai sunt filmate sedintele clm.corect ar fi ca noi cetatenii sa vedem si sa auzim ce se hotaraste pentru mangalia.

  3. Tare mi-e frica ca la pct.3 este vorba despre exploatarea gazelor de sist despre care primarul nostru nu e strain ca doar a cistigat la primarie cu banii lui Patriciu.Salutare mangalioti ca ati ales un primar curat,apolitic si care vrea binele cetatenilor.

  4. Exploatari speologice si subacvatice = gaze de sist?Daca il intrebam pe primar raspunsul va fi probabil acesta “cautam fosile de dinozauri”
    Cred ca , cu totii stim ce se va intampla si atunci poate ca ne-am fi dorit sa fi trait in alta parte( pe Luna poate)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.