Bossulică, singura pisică angajată cu acte în regulă, în funcția de director de comunicare al unei companii de creație din București, a deschis primul atelier din România, specializat în producția de mobilă de designer pentru animăluțe, fiind singura pisică din lume care a angajat trei persoane.

Bossulică a devenit cunoscut după ce a fost angajat timp de trei luni în postul de director de comunicare la o firmă de cadouri din București.

Spălat, coafat şi îmbrăcat la patru ace, în costum cu papion, motanul Bossulică a câștigat postul în 2015, concurând cu alte 700 de pisici.

Cerinţele postului nu au fost istovitoare. Motanul director trebuia să ştampileze 20 de cutii de cadouri pe zi, să îşi ia în serios rolul de fotomodel, să stea frumos la poze şi filmări şi să miaune atunci când e cazul. Avea un salariu de 150 de euro şi hrană specială.

După expirarea contractului de muncă, motanul a devenit șomer fiind abordat imediat de diferite companii din publicitate pentru a le promova produsele. Nemulțumindu-se cu statutul de model, Bossulică a pus bazele unui start-up ce își propune să satisfacă până și cele mai pretențioase animăluțe în materie de mobilă.
Nu, nu este nicio glumă! Blănosul a angajat trei persoane cu normă întreagă și cu un salariu decent, ocupând trei posturi în business-ul său: un arhitect pentru proiectarea pieselor de mobilier, un tâmplar și un agent de vânzări. A devenit o afacere de familie, întrucât puiuții și familia lui Bossulică sunt cei care testează intens produsele pentru a se asigura că sunt confortabile și utile pentru animăluțe.

sursa: TVR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.