[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120113prefectura.flv”]

5 COMENTARII

 1. Ok, sa facut control…ce au gasit in neregula ? Prefectura face control, primaria e controlata, LUMEA RAMANE IN CONTINUARE FARA CALDURA IN APARTAMENTE.

 2. Alegeti-ma fratilor pe mine Primar !!! Cunosc orasul mai bine ca oricare altul,stiu ce trebuie facut,unde si cand,cunosc zonele cu oameni bogati cat si zonele cu oameni saraci,stiu ce inseamna greul,sa stati in frig,sa suferiti… Promit ca am sa gandesc si cu inima,nu numai cu buzunarul !!!
  Daca Sanziana,Irinel si Ioana Popescu vor la Primaria Generala a Bucurestiului,eu de ce nu as vrea la Primaria unui mic municipiu? Ce au ei si nu am eu? Sunt mai popular ca ei,sunt mai iubit si simt ca trebuie sa intorc favoarea comunitatii care a avut grija de mine atata timp!
  Nu uitati : VOTATI sANDEL JUPANUL MANGALIEI !!!
  SANDEL !!! SANDEL !!! SANDEL !!! SANDEL !!!

 3. daca tot il plangeti pe Minca, cum ca nu mai e primar interimar, de ce nu spunetica in cele doua zile cat a stat acolo si-a semnat un teren la Olimp, langa Ciresica, de 2500mp in valoare de un milion de euro?
  Saracu , vrea doar binele orasului………….!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Personal nu am nimic nici pro, nici contra lui Minca, asa ca de e el sau altul interimar, nu mai conteaza prea mult, numai sa se termine odata brambureala asta, sa stim si noi cui ne adresam pentru problemele noastre.
  In alta ordine de idei, stiu ca Minca a stat in primarie doar o zi si atunci nu a avut decat doua stampile din trei. Stampila principala, a primarului inca nu a aparut. Apoi a revenit Filimon, omul lui Tusac, si a ocupat el primaria declarand ca el e viceprimar, respectiv primar interimar si ca a rezolvat problema caldurii impreuna cu Nicusor Constantinescu ! Eu nu vad nici o rezolvare ! Caloriferele sunt tot reci.
  Nu contest totusi, nici chestia cu terenul. Orice e posibil cu astia. Daca aveti dovezi, demascatii pe cei vinovati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.