18 COMENTARII

 1. Va vine rindul hotilor sa raspundeti pentru tot ce ati facut,nu uitati si de consilierul personal a lui Tusac si anume Vali Boga.

 2. De unde are primaria caldura? Cu ai cui bani a cumparat combustibil pentru ei?Noi in case nu avem iar ei se lafaie in caldura.

 3. Iar nu mai este combustibil…au dat 2 zile caldura si s-a terminat combustibilul si nici vre-o veste ca le vine combustibilul zic cei de la dispecerat de la Callatis Therm. Niste dobitoci.

 4. astia chiar sunt idioti…dar se pare ca nimeni nu le face nimic….
  isi bat joc de noi in continuare cum vor ei!!!!!!!!
  la -17 grade ei nu dau caldura…dar ce sa dea, ca oricum nici cand erau -18 grade nu au dat….
  nenorocitilor!!!!!!!!!!!!!!

 5. Idiotii aia de la Politia Mangalia s-au spalat repede pe maini si au declinat cele 3 dosare la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Constanta. Niste profesionisti, nu lume? Ma gandeam eu ca sunteti de acord cu mine! La puscarie !?!?

 6. Alina Trepadus, este secretara fostului primar Tusac. A primit din fondurile primariei sume mari pentru prestari servicii la festivalul Callatis, dar se pare ca a “prestat” doar la Tusac….

 7. catre redactie:spuneti dracului ceva despre caldura,de la stirea cu Palaz n-ati mai zis nimic.Sunteti varza!Azi ce dracu` au facut cei din Primarie?

 8. e ADINA TREPADUS!! SI E SECRETARA LUI TUSAC(ERA)PARDON!TOTI O SA INFUNDE PUSCARIA SI PE TUSAC O SA IL DOARA in cur de ei…dar ei se tot strofoaca sa apere jigodia

 9. Bravo d-le prefect ! E un inceput bun. Totusi listele sunt mult prea scurte, atat cea cu infractiuni a lui Tusac, cat si cea cu persoane implicate.
  Pe cea de a doua lista lipsesc, de exemplu doamna Faliboga cu FUNDatia ei, care a primit fonduri deloc de neglijat din partea primariei, (ex primar Tusac) si doamna Grosu (sotia lui Tusac) si ea cu fundatie, si ea “mancatoare” de fonduri substantiale din primarie.
  Cum se poate sa le neglijati ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.