Prefectul Claudiu Palaz a convocat sedinta pentru rezolvarea problemelor in Mangalia

5 COMENTARII

  1. in case la ora 19,17 este foarte frig..cit sa mai suportam?numai minciuni..doamna calltis term, din respect arunca guma de mestecat..urit iti mai sta..poate asa poti mai mai coerenta..noi nu vrem decit caldura in case,atit..

  2. scuzee doamna poti sau nu..deci pina la urma ce sa intelegem noi mangalienii..ca vom sta tot in frig..vom plati curentul electric si voi sa asteptati plata caldurii inexistente pe cele 4,5,6 luni de iarna..

  3. Femeia asta este de o nesimtire crunta…avem cel mai mare pret la gigscalorie din tara si ea se plange ca platim prea putin.Nu va mai saturati de furat…V-as strange de gat pe toti.Va doare in dos ca voi aveti caldura acasa.

  4. Afara cu aceata nesimtita ordinara….care sfideaza lumea….cine mama dracului se crede aceasra nesimtita …la puscarie cu toti acesti nesimtiti….stam in frig …ca ei se cearta care mai de care ptr ciolan ….rusineeee sa va fie nesimtitilor ….o veni si vremea cand veti da explicatii ptr toate hotiile pe care le savarsiti.la puscarie cu voi…in frunte cu tot aparatul de conducere de la primarie…la puscarie cu voi ,dar sa stati in conditii inumane ….sa va chinuiti….frig ,foame …si la munci grele cu voi …vrem calduraaa….madam guma de mestecat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.