COMUNICAT DE PRESA 12.06.2013

5 COMENTARII

 1. Dupa afluxul de masini care trec zilnic spre sudul litoralului, as crede ca sunt si turisti in ele. Drept urmare ce face baba Leana cand nu are vecine de scarpinat, simplu – reclamatii… Inghesuiala, mizerie si cazare scumpa inseamna turism sabotat…

 2. @ Inspectorul vacanta.
  Ori ai un “interes” in treaba asta, ori esi fraier, ori rau intentionat! Cum poti sa spui ca lucrarile la pod, incepute exact la deschiderea sezonului estival, cu intentia declarata de a tine aproape toata vara, nu au reprezentat un sabotaj ???
  Nu-mi vorbi de “afluxul de masini care trec zilnic” acum, dupa ce in urma sesizarilor din Mass-Media locala si a plangerii inaintate de hotelieri, s-au suspendat temporar lucrarile. Daca ai fi corect, sau informat corect, ai sti cum se circula (cu mari restrictii) la data depunerii plangerii penale si ca la acea data podul trebuia sa fie reparat, cu toate cele patru benzi (doua pe sens) functionale, in perfecta stare, ceea ce nu este nici la ora actuala.
  Ca sunt preturile mari in comparatie cu confortul, asta e altceva; asa e pe tot litoralul Romanesc. Cat despre mizerie, sa nu generalizam. sunt intradevar unele unitati care nu ne fac cinste, dar iarasi, nu numai in sud, am vazut filmari si din Eforie…(care nu e in sudul litoralului). Bineinteles, asta nu poate fi o scuza, dar hai sa nu batem campii. Sa spunem lucrurilor pe nume, sa incercam sa influentam in bine criticand ce e de criticat, dar nu totul la gramada, ca asta e distructiv nu constructiv si nu face cinste nimanui.

 3. Toti criticam, suntem informati si bine intentionati; nu avem interese si suntem plini de altruism :))..dom’realistul

 4. Bine ma Dorele ca esti tu pe aici sa dai cu tarnacopul, nu stai sa critici !
  Uneori totusi imi vine sa pun si eu mana, dar nu pe tarnacop ci pe o coasa, ca cei din 1907 ! Pacat ca noi Romanii nu suntem uniti si de aia “ne-o furam”.
  Cand unul critica chiar si pe merit, cu dovezi, nu se poate sa nu apara Gica Contra sa-l ironizeze in loc sa-l sustina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.