[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131021pug.mp4″]

2 COMENTARII

  1. Ce atata zarva si atata graba pentru a mai vinde o bucata din Mangalia? SI apoi ce mare investitie ?! Inca un hotel langa cele existente, unele in paragina, altele detinute de persoane precum Olan, care in loc sa se preocupe si de infrumusetarea zonei si dezvoltarea agrementului ( in parteneriat sau chiar pe cont propriu) pentru atragerea turistilor, se plange de lipsa acestora si (chipurile) de profituri foarte mici sau chiar pierderi. Pe aceste principii chiar el e cel ce a propus acum un an sau doi reducerea taxelor pentru agentii economici. (Bineanteles ca au aprobat, deoarece majoritatea consilierilor au cate o “afacere” de gen si ei sunt cei ce trebuiau sa ridice mana sau nu). Si totusi, Olan Vasile, e atat de sarac incat de curand a achizitionat “doar” trei JEP-uri uriase pentru el si familia lui, iar acum face loby si pentru Turc.
    Revenind la chestiune, jurista are dreptate cerand ragaz pentru a studia actele. Eu cred ca ar trebui studiat si proiectul si impuse reguli, pentru ca in loc de hotel sa nu ne trzim cu vre-o hidosenie de bordel, la propriu si la figurat !

    Cat despre plan urbanistic, nu cautati ca nu gasiti in Mangalia. S-a construit haotic, case si Biserici intre blocuri, alei in loc de strazi de nu au loc autoutilitarele pe ele s.a.m.d., dar nu se ia nici o masura (cu exceptia casei casatoriilor, care e chiar draguta si nu deranjeaza pe nimeni, dar primarul vrea sa o darame. Doar n-a construito el si nici spaga nu a primit…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.