[jwplayer config=”player” file=”https://www.youtube.com/watch?v=hjIQeLgM39M”]

Sâmbătă, 1 august, peste 100.000 de oameni vor celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră la  ”Europa FM Live Pe Plajă” alături de Loredana, Holograf, Voltaj, Smiley, Vunk și Vama.

 Show-ul care se află la a patra ediție a intrat deja în memoria spectatorilor cu momente cu aer de legendă, asa cum a fost prestația trupei Vama în 2013.

tudor chirila 2013 europa fm

 În fața bucuriei a peste 100.000 de oameni care fredonau la unison ”Perfect fără tine”, solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a urcat pe una dintre schelele uriașei scene continuând să cânte în uralele publicului.

 La sfârșitul show-ului, echipa Europa FM a aflat de la Tudor că momentul respectiv i-a dat, de fapt, multe bătăi de cap pentru că era transpirat și îi alunecau mâinile pe schelă ceea ce a făcut coborârea foarte dificilă. Spectatorii nu au simțit însă nimic din dificultatea artistului.

 ”Când ne-am urcat pe scenă am văzut o mare de oameni. Practic nu se vedea capătul mulțimii. Scena pe care ne aflam era și ea enormă. Sunetul bun și tare. La câtevatudor chirila europa fm live pe plaja 2013 zeci de metri în întuneric, undeva în stânga, era marea. Venea dinspre ea o briză răcoroasă, din când în când. Pe la jumătatea unui astfel de concert apar regretele. Vrei să îngheți momentul. Să rămâi și tu înghețat acolo în el. Zece, cincisprezece mii de oameni sunt un drog foarte periculos: iluzia omnipotenței,adierea nemuririi. Știi că nu se poate să nu cobori. Mai sunt două, trei cântece și te micșorezi. Și uite așa îți vine să te urci pe una din schelele scenei, să vezi și să fii văzut că până la urmă asta ne dorim de la viată și de acolo de sus se vede capătul mulțimii și e bine, lumea urlă, cântă și tu ești acolo sus de tot. După care te dai jos, se termină și câteva zeci de minute bune, n-ai chef de nimic și te simți singur.” povestește Tudor justificând astfel orice efort, care pare iesit din tipare, pe care l-a făcut scena Europa FM Live pe Plajă.

 Cel mai mare spectacol în aer liber din România, Europa FM Live pe Plajă, are loc sâmbată, 1 august, pe plaja dintre Saturn și Venus. Intrarea este liberă, concertul începe la ora 19.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.