Performanță remarcabilă la Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia: Eleva Alexia-Maria Barariu a obținut Mențiune la Olimpiada Națională „Cultură și Spiritualitate Românească”

0
303
Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia se mândrește cu reușitele elevei Alexia-Maria Barariu din clasa a VI-a A, care pentru al doilea an consecutiv a reprezentat cu succes școala și județul la nivel național.

Alexia-Maria a participat la Olimpiada interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească” – etapa națională, un concurs ce îmbină cunoștințele de Limba română și Religie, și a obținut o meritorie Mențiune.

Această realizare este rezultatul unei munci asidue și a unei colaborări de excepție între Alexia-Maria și profesorii săi coordonatori: doamna profesor Cîrlan Gabriela la Limba română și domnul profesor Pică Costel la Religie.

Alexia-Maria Barariu a demonstrat, prin această performanță, că pasiunea pentru cunoaștere și dedicația pot aduce rezultate excepționale. Felicitări, Alexia-Maria, și mult succes în continuare!

(mangalianews.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.