Pe străzile oraşului vor patrula echipaje mixte: Poliţie naţională – Poliţie locală – Jandarmerie

3
41

Poliţia locală Mangalia, Poliţia municipală şi Detaşamentul de Jandarmi Neptun au încheiat, joi, 12 iulie 2012, un protocol de cooperare privind menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Mangalia.

Documentul a fost semnat de primarul Mangaliei, Radu Cristian, şeful Poliţiei, comisar-şef Pescaru Nicolae şi comandatul Detaşamentului de Jandarmi, Călin Nicolae Marian.

În baza acestui protocol, pe străzile Mangaliei vor patrula, de acum înainte, echipaje mixte formate din lucrătorii celor trei instituţii. Conform documentului menţionat, în oraş şi staţiuni au fost delimitate zone de responsabilitate pentru reducerea fenomenului infracţional. La nivelul întregului municipiu, va creşte numărul de patrule cu scopul unei mai bune monitorizări, în cadrul unui sistem integrat de menţinere a ordinii şi siguranţei publice.

În contextul acestei colaborări a fost deja demarată o razie organizată în zona M.I. Dobrogeanu (Barăci), pentru identificarea persoanelor care locuiesc fără forme legale şi a celor veniţi din alte judeţe pe durata sezonului estival, fiind predispuşi la comiterea de infracţiuni.

Potrivit şefului Poliţiei locale, Mihaela Andrei, s-a acţionat în 12 locaţii cu un număr total de 35 de lucrători din cele trei instituţii menţionate mai sus. Au fost legitimate peste 150 de persoane, dintre care 28 nu aveau forme legale de domiciliu, 11 dintre acestea fiind conduse la Poliţie pentru identificare. Pe parcursul acţiunii a fost constatată o infracţiune, o persoană fiind depistată conducând fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comunicat Primaria Mangalia

3 COMENTARII

  1. o treaba buna…dar trebuie insistat la baraci unde romii,circula fara permise de conducere si ne alearga copii pe strazi…cred ca ar trebui pusi sub urmarire agentii spagari de la rutiera…nu sunt straini de aceste magarii…o epurare a lor ar fi benefica pentru siguranta cetatenilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.