[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120603tusac.flv”]Pe hartie scrie ca s-a reabilitat statiunea Olimp ….

3 COMENTARII

  1. da…dar lucrarea nici pana acum nu e terminata 😉 …cosurile de gunoi lipsesc , marcajul nici macar nu este facut…iluminatul nu este gata in totalitate si in unele locuri (cum ar fi in fata la posta din neptun) nici nu poti sa circuli pe trotuare din cauza copacilor care nu sunt tunsi si mai lipseste spatiul verde…ca a zis domnu tusac ca face sosea la norme europene cu trotuar european si ca reface spatiul verde…asta cum…cand din aleea trandafirilor o sa spunem aleea pavajelor…

  2. da o alta lucrare marca tusac…dar iorgus nici macar pe jumatatea lui nu a facut in 12 ani

  3. Un nemernic nesimtit ! Stim cu totii de ce s-a apucat de trotuare, desi nu trebuiau facute inainte de a baga conductele de gaze, s-a apucat de asfaltat (chiar si pe ploaie, cand aderenta intre covorul asfaltic vechi si cel nou e zero), si altele; Isi face campanie electorala pe banii primariei, ai nostrii si apoi se stie cu ce firme lucreaza, ce contracte a incheiat intre primarie si aceste firme la care e actionar (direct, sau prin interpusi la unele). S-a grabit sa inceapa lucrarile pentru a vira banii catre firme, ca dupa alegeri s-ar putea sa nu mai pupe contracte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.