Luni, 10 septembrie, la Clubul Nautic Callatis din Mangalia, dr. Filippo Mucaria, proprietarul centrelor de dializă Mucaria – Valderice, Alcamo, Faviniana din provincia Trapani, Sicilia, împreuna cu echipa sa formata din Nicoleta Geanta și Alberto Adragna, a prezentat proiectul “Dializă de vacanță în Sicilia”.

De multe ori, pentru pacientii care au nevoie de dializa, a merge în vacanță poate fi dificil. De aceea, Centrele de Dializa Dr. Mucaria, s-au gândit la un proiect complet și de încredere, oferind pacientilor sai posibilitatea de dializa de vacanta.

Centrul de hemodializa DR. Mucaria s-a infiintat în mai 1975, la Valderice, fondator dr. Vincenzo, un pionier al hemodializei în orasul Trapani. Complexul poate gazdui peste 100 de pacienți, iar in noiembrie 1988 o structură similară a fost construită în Alcamo, pentru alti 80 de pacienti. Centrele sunt echipate cu rinichi artificiali Fresenius 5008.

Centrele de hemodializă Mucaria ofera ingrijire personalizata tuturor pacientilor, în baza acordului cu S.S.N. și acceptă cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS). Este un card gratuit, care conferă dreptul la asistență medicală statala în caz de ședere temporară într-una dintre cele 28 de state membre UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Ca atare, este în conformitate cu acordul S.S.N.; de aceea transportul spre și de la centrele de hemodializă Mucaria, pentru pacienții care utilizează serviciile noastre în timpul vacanței, e asigurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.