[jwplayer config=”player” file=”http://youtu.be/NCa0-JwixpI”]

8 COMENTARII

  1. Nu stiu (si nu vreau sa ma imbat cu apa rece) dar mi se pare mie sau oamenii au inceput sa inteleaga ce-i cu fracturarea? Ori azi a fost o intamplare? Care e realitatea de fapt?

  2. asta inseamna la tine ca s informati? 2 din 100 cred ca stiu ce inseamna ! protestam avem pareri dar imi dau seama ca HABAR nu au saracii oameni 🙁 Am avut dezamagirea ca tot la fel de prost informati sunt si cei care protesteaza…ii sustin dar saracii HABAR nu au … – un detaliu – un reporter adevarat care abordeaza oameni pe strada nu poarta ochelari de soare cat toata fata…nu poarta deloc…

  3. Vizualizind acest interviu,am ajuns la o concluzie:-Tineretul din mangalia,dar si din tara sunt bine informati,pentru ca au o modalitate de informare.Batrinii in schimb nu sunt informati pentru ca ei nu au o sursa de informare.Iar referitor la protestele care se fac in Mangalia ,multa lume nu stiu.Cred ca ar trebui gasita o solutie de a informa oameni atit cu privire la exploatare cit si la protestele care se fac impotriva gazelor.Parerea mea este ca lumea daca ar fi informata,ar iesi mult mai multi in strada.

  4. “KKK” iti multumesc f mult pt opinia ta. Este extrem de important sa spunem exact ce gandim. Am scris (opinia mea) in primul rand pt ca acum o luna si ceva la prima mea iesire in strada oamenii nici nu auzisera despre exploatarea hidraulica a gazelor de sist si in consecinta nu puteau sa se oreasca si raspunda la intrebare. Desigur ca asta nu s-a filmat ca nu aveam ce, nu intelegeau ce-i intrebam si plecau mai departe… Alta categorie sunt cei care confunda gazele de sist cu gazele de la butelie, sau cele la care urmeaza sa fie racordata Mangalia si erau extrem de bucurosi ca se vor ieftini. In filmarea de ieri cel putin, au avut curajul( nu toti bineinteles) sa se opreasca si sa-si dea cu parerea. Suntem o tara libera( sper) in care avem dreptul sa ne dam cu parerea. Daca vrei duminica la ora 14 ne vedem pe platou si poti sa ne pui intrebari pe care tu le doresti, sa te convingi daca suntem informati sau nu, si pe urma ne mai critici! Bine? Referitor la ochelarii mei s-ar putea sa ai dreptate dar eu NU SUNT UN REPORTER ADEVARAT asa ca daca-i soare stau cu ochelarii de soare pe strada! Fac totul benevol in speranta ca unii macar 1-2% ajunsi acasa vor incerca sa afle ce-i cu fracturarea hidraulica! Oricum iti multumesc pt amabilitatea ca te-ai obosit sa vizionezi acest filmulet si sa-ti spui parerea. Oricand suntem deschisi la sugestii si sfaturi la gasirea de solutii! Mersi “iulian capitan”, cu cat mai multe minti se pun la contributie cu atat mai bine,te astept cu solutii. Tocmai asta cred si eu ca daca oamenii ar avea macar habar de ce ni se pregateste ar incerca sa faca ceva, desi am prieteni care sunt informati si se “protejeaza” pe dupa perdea si-s incapabili sa faca ceva. Eu si cei de la Mangalia TV atat am putut sa facem pana acum. Voi ati facut ceva? Va astept si pe voi cu drag!

  5. Nu poti sa spui ca nu iti pasa, esti roman, traiesti in Romania, este tara ta, apa ta, aerul tau, viata ta. Nu iti pasa de viata ta?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.