Operațiune a poliției în Mangalia: Substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, descoperite într-un autoturism

0
98
La data de 5 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Mangalia – Biroul Rutier a desfășurat o acțiune de amploare pentru prevenirea consumului și traficului de droguri și substanțe interzise. În cadrul acestei operațiuni, polițiștii au descoperit un caz care ridică suspiciuni cu privire la prezența unor substanțe psihoactive.

În jurul orei 20.30, polițiștii au efectuat un semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 39. La volanul vehiculului se afla un bărbat în vârstă de 26 de ani, iar pe locul pasagerului un alt bărbat, de 27 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Este important de menționat că aceasta nu constituie o probă în cadrul dosarului penal, iar persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, care ar fi putut confirma cu exactitate consumul unor substanțe interzise.

Cu toate acestea, în timpul efectuării controlului vehiculului, polițiștii au descoperit un pliculeț ce conținea o substanță care prezintă suspiciuni de a avea efecte psihoactive. În consecință, a fost întocmit un dosar de cercetare penală în această privință, iar acesta a fost înaintat polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, în conformitate cu competențele specifice.

Operațiunea desfășurată de Poliția Municipiului Mangalia demonstrează importanța vigilentei autorităților în combaterea traficului de substanțe interzise și protejarea siguranței publice. Ancheta ulterioară va urma să stabilească cu exactitate natura și originea substanței descoperite, iar persoanele implicate vor fi supuse procedurilor legale în conformitate cu legislația în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.