furt telefoane

Duminică,  09 august a.c., ora 04.45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche,  pe strada Mihail Kogălniceanu, a observat o persoană de aproximativ 40 de ani, care avea asupra sa o borsetă de culoare închisă, iar la vederea jandarmilor, a aruncat-o pe marginea drumului. A fost somat, s-a oprit, i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea, iar în borseta pe care a aruncat-o, au fost găsite 9 telefoane mobile, 2 perechi de ochelari de soare şi o carte de identitate.

A fost condus la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor, unde, între timp, mai mulţi turişti, s-au prezentat, reclamând faptul că le-au fost furate telefoanele mobile şi alte bunuri.

Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat).  De asemenea, păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi  încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.