Cu o SUPER OFERTĂ ce nu trebuie ratată, Sanatoriul Balnear Mangalia Hotel Hora 3* Saturn invită oaspeții să se bucure de toate beneficiile unei șederi de calitate la un preț accesibil: doar 120 lei pe zi, per persoană!

Cei interesați pot face rezervări online pe balnear.net/rezervari sau pot obține informații suplimentare la numerele de telefon 0241 753 932, 0241 753 865 sau 0241 751 337.

Cazarea este asigurată în camere duble, cu un confort sporit, oferindu-vă tot spațiul necesar pentru a vă relaxa într-un ambient plăcut și primitor. În plus, beneficiile unei pensiuni complete vă vor permite să vă bucurați de trei mese pe zi în Restaurantul Hora 3*, unde veți savura preparate delicioase și diverse.

Un alt avantaj major al acestei oferte este accesul la 4 proceduri terapeutice pe zi, toate desfășurate în cadrul bazei de tratament a hotelului. Astfel, oaspeții beneficiază de îngrijirea de care au nevoie pentru a-și revitaliza trupul și mintea.

Indiferent dacă căutați o scurtă evadare din agitația orașului sau aveți nevoie de tratamente terapeutice pentru diverse afecțiuni, Sanatoriul Balnear Mangalia Hotel Hora 3* Saturn vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de facilitățile sale deosebite.

Profitați de această oportunitate unică și oferiți-vă un moment de răsfăț și revitalizare la malul Mării Negre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.