[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131204anca.mp4″]

22 COMENTARII

  1. Desi am fost in aceeasi incapere la inregistrarea emisiunii, abia acum am ascultat tot ce s-a spus acolo. Minunat! Vrem sa ascultam in continuare oameni atat de tineri ca d-na profesoara si cred ca multi oameni vor fi de aceeasi parere.
    Asa ca… Mangalia Tv si Anca Vladescu, va dorim mult succes pe mai departe. Este nevoie de asa ceva.

  2. Anca, draga, te felicit din toata inima pentru ca ai avut o idee si ai pus-o in aplicare. Avem mare nevoie sa revenim la sentimentul de mandrie ca apartinem acestui oras in centrul caruia ne aflam noi locuitorii lui. E atat de simplu sa arati prietenie. Vei primi garantat prietenie.
    Indraznesc sa-i multumesc in numele tuturor celor care vor urmari aceasta emisiune si orice transmisiune Mangalia TV lui Ionel Rugea.
    Va urez MULT SUCCES !

  3. Este o plăcere să vă privesc și să vă ascult cu sufletul! Mulțumesc doamnei profesoare, mulțumesc Anca, mulțumesc Managalia TV!

  4. V-am urmărit cu placere emisiunea .

    În graba noastră zilnică , uităm adesea să realizăm că am avut modele foarte valoroase , iar copii noştri trebuie ajutaţi sa se desprindă de ,,cool-lul ” momentului sa acumuleze ceva care să-i definească ca adulţi . Aştept cu mare interes ceea ce ne oferiţi .

  5. Felicitari! Ma impresioneaza actul dumneavoastra. Aveti o opinie foarte draguta asupra lucrurilor, astept sa aud tot mai multe de la dumneavoastra!

  6. Sunt absolut impresionata de aceasta doamna, ori de cate ori o vad sau o ascult, simt acea bunatate si frumusete pozitiva pe care a are si o transmite. Felicitari !!

  7. Mult succes, draga mea Anca! Iti doresc multa inspiratie si putere sa concretizezi fiecare poveste!

  8. Te felicit! Succes în continuare! Ai stat prea mult în umbră şi era momentul să-ţi faci vocea auzită. Viaţă lungă emisiunii tale şi să-ţi dea Domnul putere de muncă, ca să-ţi duci toate proiectele media la capăt. Vei rămâne o artistă indiferent ce vei face!

  9. FELICITARI, ANCA!

    ESTI MINUNATA, ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE FACI INSPIRATIONAL PENTRU NOI, PENTRU MANGALIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.