Liberty_Parade_201310000320A trecut o saptamana de evenimente de toate tipurile care au reusit sa eclipseze statiunea Mamaia si promovarea narcisista a lui Radu Mazare. O cascada de evenimete au reusit sa atraga atentia pana si a televiziunilor care loveau pana acum puternic in turismul din sudul litoralului. De la Mangalia pana la Olimp am avut parte in aceasta saptamana de evenimente culturale, spectacole de muzica, cursa auto, curse intre un avion, motocicleta, elicopter si o masina.

Liberty_Parade_201310000297Cap de afis a fost caravana si concertul Liberty Parade care a adunat in cateva ore peste 50.000 de turisti. De la Constanta s-a incercat sabotajul, au trimis la concertul Liberty Parade reprezentanti ai cluburilor din Mamaia cu steaguri pe care regaseam scris “Mamaia”. Alte cluburi din Mamaia au trimis mail-uri in masa, catre cei din Mangalia si presa, cu invitatii gatuite la petreceri chiar la ora cand pornea caravana Liberty Parade. Nimic nu a putut opri caravana. Participantii nu au fost goniti nici macar de  ploaia torentiala  care s-a oprit cu doar 30 de minute inainte de start.  Mii de imagini au ramas imortalizate ca amintiri pentru cei care au vizitat Mangalia si restul statiunilor, un lucru pozitiv pentru o promovare turistica.

box

Pentru a nu fi acuzati de campanie mascata, vom puncta si o greseala, la spectacolul de Drift, unde cursele auto au fost organizate in acelasi timp cu spectacolul Liberty Parade si in aceeasi locatie. O gafa imensa, avand in vedere ca turistii nu stiau unde sa meraga mai intai, pentru ca nu ar fi dorit sa le piarda pe ambele. Organizatorii de la cursele auto au mizat pe publicul de la Liberty Parade ca sa dea bine , lucru de neiertat, avand in vedere ca nu au promovat o clipa aceste evenimente auto din statiunea Venus.

Concluzia finala este totusi una buna, Radu Mazare s-a agitat degeaba pe la posturile TV, podul de la Agigea nu l-a mai inchis, caravana lui a adunat doar 10.000 de persoane. Turistii care au ales Mangalia au ramas cu o impresie placuta care poate primi o nota buna, poate un 8 si cu speranta sa crestem sau macar sa mentinem turismul pana la sfarsitul verii la acelasi nivel, avand in vedere ca inceputul sezonului a fost un esec.

2 COMENTARII

  1. TRAIASCA PRIMARU MANGALIEI NOASTRE CA E MAI BUN DECAT MAZARE IORGUS SI TUSAC.SA TRAIESTI MULTI ANI DN PRIMAR?MAZARE E UN GOLAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.