[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120118caini.flv”]

5 COMENTARII

  1. daca statu nu isi face treaba…animalele, respectiv cainii trec singuri la actiune. Intrebare…dece se iau doar de unele masini? probabil dupa mirosul “hotilor”

  2. Ce domnul anonim (sau doamna) ? Nu-ti plac cainii din Mangalia, sau esti una dintre “iubitoarele” de javre si nu-ti convine ca au fost filmate “in flagrant” ca sa spunem asa ???
    Daca sunteti asa mari iubitori de caini, luatii acasa, sau gasitile un adapost, sa nu mai stea printre masini, ca isi pun si propria viata in pericol, dar si pe a participantilor la trafic. Gandestete ce pericol e sa vii cu masina in viteza si dintre masini sa-ti sara in fata o siluieta, ceva ! Instinctiv tragi de volan si poti intra pe contrasens, sau in stalp. (s-au intamplat destule asemenea accidente). Eu personal, mai merg si cu bicicleta, si pe Oituz, un caine a tzasnit dintre masini, izbindu-se in roata din fata a bicicletei. Iti poti da seama ca m-a intins pe tot asfaltul si bine nu mi-a fost. Noroc ca nu mi-am rupt nimic, dar putea veni o masina in acel moment, si chiar cu viteza legala ma putea prinde dedesupt. Apoi pe bulevard, alt caine mi-a rupt pantalonii… Spune-mi si mie ; Cum sa nu fiu impotriva cainilor vagabonzi ??? (ca asta-i cuvantul. Ce atata comunitari, sau mai stiu eu cum).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.