[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120114juramant.flv”]

     Școala de Aplicație a Forțelor Navale “Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia a oraganizat  sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 10.45, ceremonia depunerii jurământului militar de către soldații voluntari, seria noiembrie 2011.
La festivitate au fost invitați reprezentanți ai Statului Major General și ai Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor și ligilor de marină, cadre militare în rezervă și retragere, părinți, rude și prieteni ai tinerilor marinari, oficialități ale administrației locale.

4 COMENTARII

  1. @ Vasilik ! Despre curent, pot sa-ti spun eu cate ceva, dar neoficial, intrucat nu sunt nici de la Tv, nici de la ENEL, dar intamplator stiu. Mangalia Tv, a scris la timpul respectiv, ba au si filmat, (exista filmarile pe site-ul lor).
    Cert este ca problema curentului electric nu tine de primarie. Este o problema la nivel national as spune si sunt doua aspecte, (carente) :
    1 ) Italienii de la ENEL, au preluat distributia de energie si nu-i intereseaza decat profitul imediat si cat mai mare. Prin urmare fac investitii cat mai putine, (minime) cu toate ca ar trebuisa faca modernizari si mai ales redimensionarea retelei in functie de consumatori. Ganditi-va numai la cat s-a marit Mangalia in ultimii ani, iar infrastructura a ramas aproximativ aceiasi. (doar s-a lungit prin adaugarea de nui consumatori, nu au fost schimbate transformatoarele de exemplu cu altele mai puternice.)
    2) Datorita gerului si implicit inghetarii raurilor, a fost paralizat sistemul Hidro. Se impunea sistarea exportului de energie, dar desi formal s-a spus ca este ordin in acest sens, exportul a continuat si in acea perioada critica pentru Romani intrucat “baietii destepti” din energie ar fi pierdut profitul ( desi ei doar exporta, nu produc curentul.
    Deci sistemul e bolnav incepand de sus, incepand cu Basescu, care e amestecat si in asta si mergand pe ramificatii ajunge la noi care suntem operati…… la buzunare, suportam si penele de curent, ca de; “Pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.