Vineri, 7 august 2020, ora 19:30, vă invităm la lansarea volumului de poezie ”Muze și alte păcate”, cartea de debut a Biancăi Iordăchescu.
Deoarece ne-am dorit să fie ceva deosebit, pentru că suntem la mare și pentru că poezia se așază mai bine pe nisip, acompaniată de valurile mării, aceasta lansare se va desfășura pe plaja Mihai Eminescu (vis-a-vis de hotel Paradiso).

Poezia Biancai Iordăchescu elibereză de orice formă de constrângere formală. Autoarea se exprimă inventiv, sincer și direct, lipsită de prejudecăți, imprevizibil. Fără un ritm al rimelor, părând a fi doar o proză oarecare, în care combinațiile cuvintelor dau forma, sensul, profunzimea, trăirea și capacitatea de a transmite cititorului sentimente și stări în care să se regăsească și care să fie demne de luat în seamă. Chiar și un cititor fară mare experiență în lectura de poezie ar putea fi captivat de viziunea atât de diferită, de diversă ca un liant între noi, ceilalți și lume într-un fel atât de tulburător și de simplu în același timp.

Invitați speciali: Luiza Cernaianu, profesor Emil-Corneliu Ninu, Ramona Opris, Violeta Carmen Lica și Robert-Marius Dinca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.