O tânără din județul Suceava, dată dispărută în urmă cu doi ani, pe când avea 16 ani, se pare că a ”dispărut” cu iubitul său din Medgidia. Anul trecut, cei doi au vrut să se căsătorească, însă, ea fiind minoră, avea nevoie de acordul părinților. Pentru acest lucru, s-a adresat instanței de judecată, respectiv Judecătoria Medgidia, unde are calitate de reclamant, împotriva părinților ei, care au calitate de pârâți.

În fapt, pe secția civilă a Judecătoriei Medgidia a fost înregistrată, pe data de 25 iunie 2019, o solicitare de căsătorie minor – autorizare încheiere căsătorie”, între minora A.N.Gabriela și viitorul soț E.E. Vasilică. Doar că nu se știe ce s-a întâmplat între timp, dar acțiunea din instanță s-a perimat (s-a stins din cauza faptului că nimeni nu s-a mai interesat să o ducă până la bun sfârșit). Judecătorii au constatat, pe 28 octombrie a.c., că acțiunea respectivă nu-și mai are rostul.

Acum, care este motivul renunțării la acțiune, nu se știe, însă există 3 posibilități: ori cei doi iubiți și-au spus adio, ori au preferat să trăiască în concubinaj, fără a mai fi nevoie de acte, ori tânăra a devenit majoră între timp și nu a mai avut nevoie de acordul părinților.

Interesant este că pe rolul instanțelor mai apar și astfel de cazuri, ceva mai plăcute, spunem noi.

sursa: focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.