[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130426buldozerul.m4v”]

7 COMENTARII

  1. mai lasa`ma vrajeala lunga stau dupa niste acte de autorizatie doar pt o extindere de 1m la balcon de cand ai intrat la primarie…in locu lor as construii pe primarie.

  2. E unu acolo cu autorizatiie…. Cristi ii zice.Vorbeste pe nas. De 6 luni stau dupa autorizatie. Ma duce cu zaharelul de la o zi la alta. I-am dat si “atentie” 300 lei sa ma bage chipurile in fata si degeaba. Nu stiu daca vrea mai mult sau pur si simplu nu vrea deloc.
    Aceeasi poblema o are si vecinu meu. Si si ala i-a dat . El sta si asteapta de 10 luni….

  3. Intradevar este foarte normal ce zice bravo lui ca poate sa fac Mangalia un orasi civilizat succes in tot ce face .

  4. DOAR zice;am un magazin(nu al meu) cu autorizatii pt.orice(probabil,deoarece poate)desface bauturi alcoolice la terasa situata la 1 metru de bloc(si 5 de gradinita),pe terasa partial acoperita[70%] are rastel cu butelii(la 1 metru de mesele boschetarilor). sunt curios cind o lua foc si vor incepe sa zboare buteliile prin aer,cine va raspunde?patronul prieten cu seful politiei economice sau cel ce a eliberat autorizatiile?(prieten cu patronul).

  5. este a lu mocea…ca l-am vazut cand vorbea cu angajatii cum vrea sa faca…ce o sa ii faca lu mocea?..nik…din gura dam toti dar fapte?…asa zicea si de faleza mangalia…ca la dig la far sunt niste chestii ilegale ridicate care vezi doamne ar fi pentru muncitori..si au zis ca le ia…si au trecut 3 saptamani si tot acolo sunt

  6. De cele doua carciumi(bombe infecte) de pe STR.Negru Voda ce sunt in drumul spre liceu ce sa mai spunem.De la prima ora a zilei pana seara tarziu e plin de tot felul de betivi.Plus cei care vand tigari si alte produse de la branza la pantaloni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.