[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130830clm.mp4″]

Copyright © 2013.  Asociatia Mangalia Media nu permite folosirea materialelor video, audio sau foto

9 COMENTARII

  1. stai ca bou primare si nu zici nimic….care este valoare ta? sa stai sa asculti?da asculti si ce nu convine ai u grija sa trimiti controale peste controale…perversule

  2. mai dar tare il mai urati pe primar mai baeti carora nu va mai merge afacerile deloc bre, spre yok…Daca vorbeste de ce vorbeste daca tace de ce tace, si nu are sapca..Ehe, cate inghitituri acre mai aveti de tolerat la duoden si ficatei nici nu va imaginati. va fi altfel decat pana acum cu oprtunisti de 2 la zece mii.La munca, hahalerelor!

  3. Pentru ultimul fraier care a scris desupra. Tu esti evazionistul lui Radu cu porumb fiert sau evazionistul cu pepeni? Logic ca-ti merge treaba.

  4. Cred si eu ca faci clabuci din moment ce afacerile voastre fura si se dusera odata cu acolitii si jupanii…mai invata sa triesti si din munca nu doar din comisioane finantatorule, pupincuristule slugoiule..Eu fierb porumb, tu, in sus propriu de invidie ca nu-ti mai merge furaciunea. Traiesc din salariu fraiere si de aia nu ma basic si ma doare la palarie de voi, astia care va trantiti cu curu’ de pamant de ciuda ca Radu va da la gioale . Bravo primare noi astia multi fraieri si saraci cum om fi, te sustinem si te incurajam sa mergi mai departe.Cui nu-i convine: valea; migrati baeti, migrati.

  5. Bai lacheule, tu traiesti din salariile noastre. Platitori de datorii din campanie sunt cei din sleahta luyi Radu care au dat 20000 lui Sinan, 50 lei la fiecare de la baraci si putem acolo inmulti cu 1500. Acum deconteaza toate investitiile din campanie prin lachei ca tine care vand porumb fara acte.

  6. Sigur, sigur, ai tai nu au dat nici un banut nimanui si nici gura nu le miroase….Traiesc din salariul meu pt. ca muncesc, am un program, un viitor, o pensie. Voi, daca s-a oprit furaceala de la buget sunteti disperati, agresivi si fara perspective….Asta e karma, fratica! Cine fura si pacalaste pan’ la urma tot plateste! Poate asa reusiti sa-i invatati macar pe copiii vostri sa devina responsabili si corecti pt. ca voi ati luat-o in barba si, inca urat de tot. Hai pa, ca sunt in intarziere si, oricum mi-am pierdut mult prea mult timp cu tine, fara sa-l meriti.

  7. nu plateste nimeni nimic….priveste fostii primari se plimba inca liberi si au furat din cont in cont…isi fac cumparaturile de la billa ca niste cetateni onesti ce sunt….a primit vreunu ceva fie consilier sau primar sau pilos sau aghiotant…toti au terenuri pe numele socrilor copiilor mamelor au firme si etc..ii mai ia dzeu pe cate unu asa din cand in cand dar din cauze naturale.La vor vor fura si adunatura asta de “intelepti” si nici dracu nu i va trage la raspundere…Avem nevoie de presa media…singurii care pot schimba ceva si singurii care au perspectiva

  8. Ia Verifica tu putin daca Te Duce scafarlia Si vezi ca toate firmele care fac lucrari prin oras sunt ale apropiatilor lui Radu tarabagiu’ .

  9. da tu de unde stii stimabile? Au, nu cumva din fosta garda, nici nu vreau sa ma gabdesc ca ati saracit si te roade pizma…Mai si munciti, ca face tenul luminos si privirea blanda ca de aruncat cu sageti otravite si manipulari de gaga suntem doldora de 23 de ani.Vrem si altceva daca se poate, constructiv si spre binele nostru, al mangaliotilor. Si daca se poate, liniste si mai putina politica si mai multa munca. Multumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.