Novum MedSpa susține “Săptămâna Altfel” și invită toți copiii și cadrele didactice sa descopere lumea “SPA”.

0
235
În perioada 23-27 octombrie, între orele 15:00 și 18:00, Resortul Novum by the Sea vă invită să vă alăturați lor pentru câteva ore de distracție și relaxare. Cu o varietate de activități și surprize, Săptămâna Altfel promite să transforme timpul liber al copiilor într-o experiență de neuitat.

Elevii se vor bucura de piscina din cadrul Resortului Novum by the Sea si de multe alte surprize. Toată distracția se încheie cu o cina delicioasa în incinta restaurantului Leto.

Alegând pachetul nostru, Săptămâna Altfel, va fi cu adevărat ALTFEL! Acces piscina, 1 pizza și 1 răcoritoare. Pret/copil: 110 ron, cadrele didactice au intrare gratuită în zona Thermarium, iar însoțitorii 20% discount”, au precizat reprezentanții resortului.

Pentru rezervări și mai multe detalii, puteți lua legătura cu echipa Novum MedSpa la numărul de telefon +4 0727 357 788 sau prin e-mail la adresa spa@novumbythesea.ro. Ei vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă asigura că această experiență va fi cu adevărat “ALTFEL.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.