4 COMENTARII

 1. Eu la spectacol am vazut jandarmi, politia romana, politia locala, firme de paza private. Aceste organisme de ordine publica erau prezente, comunicatu zice contrariu…ce sa intelegem? Nu au avut dreptul dar mai ales jandarmii au fost prezenti…ore cum se vor deconta deplasarea lor?in baza carei hotarari?
  Ce sa intelegem? Radu Cristian a facut o ilegalitate? Ca e la fel de copurt ca Iorgus sau Tusac?
  Chiar credeti ca toti care doresc sa fie primari, vor binele Mangaliei? sa isi puna o multime in cap, ca nu poti sai multumesti pe toti, doar pt salariu de primar + tel si masina de serviciu + ce bonusi marunte or mai fi??? Sunt interesa mult mai mari care ne depasesc pe noi simpli cetateni.
  Pana acum pe forum, auzeam ca Nikita, actionar principal la Callattis Therm, a furat banii pt caldura de asta iarna, ca din cauza lui nu a fost caldura in tot orasul cand afara erau multe grade cu minus…si acum participa pe lista de Consilieri Local din partea lui Radu Cristian.
  NU mai stii ce sa crezi si implicit pe cine sa votezi !!!

  Mai mult, CARE ESTE programul de conducere ca primar…in caz ca o sa iasa??? Ca o sa fie bine, ca o sa fim oras european, etc…chestii vagi…dar ceva concret??? cu exemple…mai nimic.
  Toti candidatii lovesc in Iorgus si Tusac (nu ca leas tine partea), ca e mai usor sa ataci sau sa faci campanie pe nemultumirea majoritatii…dar nu suntem asa de prosti…vrem ceva concret pt Mangalia, sa stim exact ce se va face pentru a le fi bine cetatenilor, implicit familiei mele.
  Mai toti zic : va fost frig in case? DA, atunci trebuie o schimbare…votati pe MINE (candidat la primarie)…dar ce masuri o sa ia pt a nu mai ramane in frig in case, sa avem o giga acceptabila ca si pret…nimic. Nu vb nimeni ca centralele termice sunt inchise de ceva zile iar apa calda nu se da…Mangaliotii nu trebuie sa se spele? sau a iesit soarele si ne scoatem sticle de plastic la geamuri sa se incalzeasca si apoi ne spalam din ele? chiar asa trebuie sa traim in anul 2012? altii au “case care se invart dupa soare” iar noi traim ca niste primitivi adaptati la anul 2012 :))
  RUSINE TUTUROR CARE VOR SA NE “FURE” IN LOC SA NE AJUTE !!!
  “Da eu cu cine votez ???” – Caragiale…se potriveste si in ziua de azi destul de bine.

 2. esti inscris pe listele electorale ???

  ca in bancu cu omu care vroia sa castige la loto marele premiu, se ruga la Dumnezeu sa-l ajute cu nr.castigatoare, dar omul nostru care se tot ruga nici nu juca la loto, dar de castigat vroia sa castige si so duca bine. Asa si tu…vrei primar, dar pe liste sigur nu esti…atunci cum sa te alegem ?????????????????
  Spui aberatii…sau vrei sa te afli in treaba si tu pe forum, prin cei care intradevar suntem activi.? Mai bine, duce in alta parte si lasane cu ideile tale expirate. NU e de gluma…e treaba serioasa…de votul din 10iunie2012 o sa suferim / beneficia pe 4ani de zile. Daca crezi ca e de joaca cum iti traiesti viata pe urmatorii 4ani…e treaba ta…dar pe restu ne intereseaza.

 3. Το άρθρο αυτό δίνει το φως στα οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε την πραγματικότητα.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.