În data de 16 martie 2024, la Liceului Economic „Virgil Madgearu” Constanța s-a desfășurat Olimpiada din aria curriculară „Tehnologii”, faza județeană, concurs organizat de Ministerul Educației. Printre participanți, elevul Nicolae E.T. Rareș, din clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia, a reușit să obțină premiul I și să se califice la etapa națională a Olimpiadei, în domeniul Mecanică.

Efortul său a fost îndrumat și susținut de către cadrele didactice responsabile, respectiv prof. Barabaș Virginica, prof. Ștefan Marina și prof. Anton Daniela.

Etapa națională a Olimpiadei în aria curriculară „Tehnologii”, la domeniul Mecanică, este programată să aibă loc în intervalul 26-30 aprilie 2024, în județul Argeș.

Olimpiadele școlare reprezintă nu doar o modalitate de verificare a nivelului de cunoștințe și competențelor acumulate conform curriculumului școlar, ci și o oportunitate valoroasă pentru elevi de a-și evalua și dezvolta competențe transversale esențiale pentru integrarea ca persoane active pe piața muncii și în comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.