Cu o tradiție muzicală impresionantă, Muzica Militară a Forțelor Navale ne încântă cu o serie de concerte extraordinare, în cadrul sărbătoririi Zilei Marinei Române.

Joi, 10 august, între orele 19.00-20.00, Piața Republicii din Municipiul Mangalia va găzdui un concert memorabil susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale.

Concertul din Piața Republicii din Mangalia promite să fie un moment de răsfăț auditiv și vizual. Cu virtuozitatea și pasiunea pentru muzică, membrii Muzicii Militare vor interpreta piese alese cu grijă, de la imnuri naționale până la marșuri militare și creații muzicale specifice.

Sunt mândru să anunțăm că Muzica Militară a Forțelor Navale va continua tradiția sa de a oferi publicului experiențe muzicale de neuitat în cadrul Zilei Marinei Române. Suntem pregătiți să transmitem emoție și bucurie prin muzică, într-un spectacol ce îmbină armonios tradiția cu inovația“, a declarat reprezentantul formației.

Evenimentul este deschis publicului de toate vârstele și reprezintă o oportunitate rară de a experimenta energia și pasiunea muzicii militare live. Organizatorii îi invită pe toți cei interesați să participe și să împărtășească bucuria acestui moment unic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.