În perioada  30 oct.-06 noiembrie a.c., peste 130 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa. Au fost executate peste 200 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 477 sancţiuni contravenţionale, dintre care 395 avertismente scrise şi 82 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27500 lei. Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări și supermarketuri, piețe), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus) .

De asemenea, jandarmii grupării au constatat șapte fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi cinci în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi șapte făptuitori.

Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

Recomandări:

Vă rugăm să purtati masca in spațiul public pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.