mircea diaconu

Așa cum le-a promis simpatizanților și susținătorilor săi în urmă cu un an, pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu își continuă ocolul României, la bordul aceluiași autoturism ARO-10 galben, revenind în județul Constanța, luni, 25 mai 2015, astfel

– în municipiul Mangalia, Portul Turistic, la ora 14.00
– în municipiul Constanța, în fața clădirii Casei de Cultură, la ora 16.00.

Mircea Diaconu îi invită la întâlnire pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască. Participanţii vor avea posibilitatea să afle noutăți despre activitatea de până acum și despre proiectele de viitor ale europarlamentarului în forul legislativ european, vor asculta povești inedite de la Bruxelles și Strasbourg, vor primi răspunsuri la întrebări care-i preocupă şi îşi vor putea împărtăşi preocupările şi proiectele. Şi toate acestea la o cafea.

Acum exact un an, în mai 2014, Mircea Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km și întâlnindu-se cu simpatizanți din 60 de orașe. La alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide și 8 candidați independenți înscriși în cursă, obținând 379.582 voturi, ceea ce a reprezentat 6,81% dintre voturile valabil exprimate.

În Parlamentul European Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură şi Educație (CULT) și este membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.