Sîmbătă, 21 iulie a.c., ora 01.30, un echipaj de  jandarmi  aflat în patrulare pe strada Tudor Vladimirescu, din Vama Veche, l-a surprins pe D.V., de 17 ani, din Mangalia, care oferea spre vânzare, ţigarete artizanale şi pliculeţe cu miros suspect(suspectăm substanţe halucinogene).

În urma controlului corporal şi al bagajelor asupra acestuia au mai fost găsite :

– 16 ţigari confecţionate artizanal, 2 plicuri de culoare albă inscripţionate “Special Platinum Decorative Sand Snow Cristal” ce conţineau un praf de culoare albă şi alte 8 plicuri cu praf de culoare albă.

Celui în cauză i-au  fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere şi comercializare de substanţe ilegale şi a fost predat împreună cu bunurile pe care încerca să le comercializeze, la Secţia 3 Rurală Mangalia în vederea continuării cercetărilor.

1 COMENTARIU

  1. Credeti ca el este singurul cu astfel de lucruri ? sigur sunt si altii…numai ca mititelul a fost prins sau altii lau trimis pe minor sa le vanda (in caz de ceva…minoru scapa mai usor fatza de ei). Cine stie cum e treaba…insa la atata soare, bautura, ore putine de somn o tigara daia mai tre sa te termine de tot.
    Pacat ca Vama nu mai este ce era alta data…un loc rustic, salbatic, un loc unde intradevar simteai ca esti in natura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.