Ministrul Mediului Rovana Plumb, in problema gazelor de sist: Nu se poate face cu forta dar avem nevoie ….

4
73

Ministrul Mediului Rovana Plumb in problema gazelor de sist:

– Nu se poate face cu forta dar avem nevoie ….

– Vom merge in teritoru sa le explicam oamenilor ….. daca tot vor fi impotriva ….. atunci e o problema….

      Concluzia este simpla. Parlamentarii USL, aflati acum la putere,  care ne-au mintit ca sunt alaturi de populatie si nu doresc fracturare hidraulica, acum pornesc la o actiune ampla de “informare” a populatie cu privire la explorarea si exploatarea gazelor de sist, dar din puctul de vedere PRO.  Cat de impartiali pot fi acesti guvernanti, putem vedea din declaratiile lor, declaratii chiar insultatoare daca ei cred ca romanii sunt atat de naivi. Pana si Parlamentul European a explicat dintr-un punct de vedere imartial ce sunt gazele de sist si exploatarile prin fracturare. Pratic Rovana Plumb, din fotoliul de ministru al Mediului descalifica chiar si campania de informare a populatiei facuta de Parlamentul European.

extractie gaze de sistMentionam ca materialul informativ al Parlamentului European a fost distribuit de Asociatia Drepturi Civile in Mangalia si Vama Veche in 2012.

4 COMENTARII

  1. Pai normal ca a durat ceva , abia acum le-a ajuns spaga la nas ministrilor si incep sa promoveze gazele de sist. O sa fie acceasi chestie ca si cu eolienele : baietii destepti le monteaza si isi iau banu’ si prostii ( noi consumatorii) le platim.

  2. Profita de indiferenta noastra. Daca la referendum am fi fost peste 80%, daca ieseam in strada pasnic, dar in numar mare, daca am fi participat la mitingul organizat de Vama verde poate se gandeau de 10 ori inainte sa ia o decizie chiar daca spaga este mare. Asa ca, daca poporul este nepasator, politicienii isi vad nestinghariti de spagile lor.

  3. “Vom merge in teritoru sa le explicam oamenilor ….. daca tot vor fi impotriva ….. atunci e o problema…”
    Tanti asta vrea sa isi ia bataie?Sa vina sa ne explice cum ne vom imbolnavi, nu prea cred.

  4. sa foreze in curtile ministrilor…nu pe litoral. Dupa ce nu prea vin turisti in zona, ii mai alungam si pastia care mai vin???
    NU VREM GASE SIST PE LITORAL !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.