Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  au reţinut în vederea confiscării 8.200 de ţigarete netimbrate care erau transportate de un cetăţean român cu o autoutilitară în municipiul Mangalia fără a avea documente de provenienţă.

În data de 29.03.2012, în jurul orei 12.45, în municipiul Mangalia a fost verificată o autoutilitară, condusă de Z.A. de 50 ani.

În urma controlului au fost descoperite în interiorul autoutilitarei 8.200 de ţigarete netimbrate, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, în valoare de 3.700 lei, iar pe numele persoanei în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „colectare, deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.