Vineri, 14 iunie, vă invităm de la ora 19:00, la Casa de Cultură din Mangalia, la un show de stand-up comedy cu BOBONETERAITVĂNCICA si DIȚĂ, cei mai cunoscuți actori și comedianți din România.
Kareu de Ași se cheamă spectacolul pe care cei patru l-au pregătit românilor care țin la glumă și care ar plăti un bilet pentru o poantă bună.

Doamneloooor și domnilooor! Caravana Glume Multe, anunță venirea în orașul dumneavoastră, a celebrilor menestrei umoristici Adi, Mihi, Consta și Bobeică!!! Stand up comedy de pe culmile succesului! Veți vedea înghițitori de bridge, aruncători de punch line, setup la trapez și dresură de call back și toate astea exact după începutul spectacolului în care va cânta Orchesta INTRO piese muzicale, condusa de maestrul Bot Finuț! Să nu ratați că așa rămâneți!”, a scris Bobonete pe Instagram.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează liniștit rolurile la Nottara și o face de ani de zile. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume “Celentano”, cel pe care îl interpretează în “Las Fierbinți”

Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din “Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat și pe scena de la Vocea României.

Actorul Constantin Diță, a devenit celebru odată cu rolul Giani din serialul “Las Fierbinți”. Cu toate acestea, el este actor cu acte în regulă încă din anul 2005. Pe lângă cariera de actor a încercat-o și pe cea de regizor tehnic și scenarist. (eventim.ro)

Pret bilet: 70 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.