[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131224jand.mp4″]

5 COMENTARII

 1. Jandarmul acesta nu a invatat la scoala si de PREDICAT .
  Unde-i verbu nene ? Probabil ai vrut sa spui : ” Din partea jandarmeriei URAM …. bla bla bla ” . Am uitat ! Voi sunteti tari la capitolul BULAN , mai ales daca sunteti in zona Pungesti . Mai bine vorbesti cu domnii de la Mangalia TV sa mai faci o inregistrare … poate iti reuseste si tie . Si inca o recomandare … Nu te mai legana… ca o fata mare , cand se filmeaza ! SUCCESURI !!!

 2. Dragi cetateni ai Mangaliei primiti toate “urarile de bine” din partea jandarmeriei.
  Acum cat inca este liniste ca de la anul vine Chevronul in zona Mangaliei si daca faceti galagie ca vreti apa potabila o sa fim declarati zona speciala si sa vezi apoi bataie si persecutie pe capul nostru.
  Adica bataie ca la Pungesti.
  Crede cineva ca degeaba niste tarani , 20 la numar, de care nu a auzit nimeni, fac greva impotriva jandarmilor si a Chevronului?

 3. Doar Lt Col ? Pai la politie deja sunt colonei pe banda rulanta. Dai de doua ori cu piciorul in minge si il ajungi din urma pe Pescaru. La marina numai amirali si contraamirali la apelul bocancilor , mai e putin si vedem si la verzi vreun maresal doi . Jandarmilor ati ramas in urma mai ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.