[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121116gaze.flv”]Pot spune că, astăzi, cetățenii Mangaliei au dat dovadă de cea mai mare indiferență posibilă! Nu spun că e musai să știi ce sunt gazele de șist sau felul prin care acestea se extrag, dar te poți opri, preț de 2 minute să pui și tu la rândul tău o întrebare prin care să ceri informații cu privire la acest lucru, dacă tot ești locuitor al Mangaliei și vorba aia… Gazele se extrag la cativa km de orașul tău! Replicile consacrate cum că “Nu pot! Îmi duc copilul la spital!” nu mai au impact asupra noastră!  Ne mai trebuie mulți ani de acum în colo pentru a conștientiza faptul că e mai bine să oprești un lucru rău înainte decât să te chinui să îl oprești după!  Oameni buni!  TREZIȚI-VĂ!  Să nu vă plângeți după, când se vor simți efectele exploatării!!!  Mangalia spune NU!  Vino la REFERENDUM pe 9 Decembrie!  E timp să mai poți schimba ceva!!

WWW.MANGALIA.NU

10 COMENTARII

 1. Mihai pot sa-ti pun ceva de neamul tau de jeg? Se vede ca ai scris in panarama! Gazele de sist nu se extrag pentru noi, ovina ce esti. Ma surprinde ca exista panarame care din interese personale ar putea accepta otrava din apa.

 2. Sa inteleg ca este mai important gazul pentru tine? Cat crezi ca ai rezista fara apa?
  A… scuze, acum vad ca folosesti apa doar la WC.

 3. este plin netu de clipuri cu urmarile extractiei gazelor de sist…acolo se vede bine cum “avantajeaza” natura.
  NU vreau asa ceva…vreau apa curata la robinet, nu apa cu gaz pe aceeasi teava…plus multe alte boli care deriva.

 4. terminati cu prostiile cu gazele in apa de la robinet.daca v-ati angaja la Exxon cu salariu de 2-3-mii Eu. pe luna cred ca ati vota da, nu-i asa(hai fiti sinceri astia mai tinerei).

 5. pt mandea : si ce faci cu 2-3mii Euro daca apa e poluata, agricultura nu se mai face, animale se imbolnavesc, oamenii fac cancer, etc…??? ai commentat si tu sa te bagi in seama.
  cauta pe net documentare ce se intampla in SUA in acele zone unde se extrag gaze prin metoda sist.
  sustin commentu lu Aldea (Bis).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.