Menabit Ozghiun, consilier local: DESPRE DOBROGEA 1

1
103

menabit Ozzy

Nu vreau să mai dau speranțe deșarte locuitorilor din Dobrogea 1. În luna Aprilie seful ADPP, actualul viceprimar, afirma că dacă are bani alocați în buget se apucă de a doua zi de șantier, pentru că are obținute si autorizațiile de construcție care expiră în Ianuarie 2017.
Bugetul a fost alocat, nu s-a întâmplat nimic.

Motivația a fost ca îi blochează RAJA care a planificat o lucrare pe bani europeni. Locuitorii din Dobrogea 1 s-au adresat la RAJA care a raspuns ca au documentația, sunt pregătiți de lucru de 1 an si ceva, dar nu au acordul primariei.

Aceeasi persoană, astazi viceprimar, declară ca s-au demarat … sincer să fiu nu stiu ce au demarat, poate cheltuielile pe studii de fezabilitate in valoare de miliarde catre firme de casă, dar declara ca pana la anul se vor încheia procedurile de achiziție. Bineînțeles că la anul, deoarece in 14 Iulie au rectificat bugetul si au tăiat cele 2 milioane eur destinate tramei stradale, trotuare, etc.
Intre timp dl primar dorește desființarea ADPP, astfel că declarațiile despre cele 17 străzi din cartierul Dobrogea care vor fi dotate cu utilități si vor fi asfaltate sunt la fel de adevărate ca cele din Aprilie 2016.

Ce pot face în calitate de consilier local ca o problemă care persista de 10 ani să se rezolve? Avem cartiere care nu au utilități.
A fost alocat buget, dar cu eșecul executivului cu proiectele europene acest buget a fost risipit din cauza incompetenței și a bâlbâielilor celor care s-au ocupat de ele.

Momentan nu am descoperit o soluție. Dar am să mă strădui să găsesc una.
Gloanțele mele către Consiliul Județean s-au cam epuizat. Un anume senator mi-a promis ca se ocupa sa obtin fondurile pentru a reabilita complet Grădinița 3. Am ales-o pentru că are cei mai multi copii. Ori construirea unei creșe, pentru că de la ideea aceasta am pornit. Dacă acest domn senator mă ajută cu fondurile pentru aceste proiecte îi fac campanie până la Dumnezeu.
Pentru Dobrogea 1 ma voi strădui pentru o soluție. Remarc ca a fost mai ușor obținut la CJ acord pentru bugetul asfaltării drumului Limanu-Hagieni, decât să se asfalteze ceva în Mangalia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.