In lipsa spiritului civic al cetatenilor din Mangalia, melcii s-au mobilizat rapid impotriva poluarii litoralului

5
140

mangalia spune nu

Mangalia

 

—————————————

Intre timp … la Bucuresti ….. ploaieploaie2

 

 

 

Foto Bucuresti : Daniel Vrăbioiu

5 COMENTARII

  1. Daca acei copii care au facut voluntariat in Let’s Do lt Romania au fost considerati manipulati de catre un neica nimeni fara nici un motiv rational, Ioana, fetita din Costinesti care pledeaza pt. un litoral curat si nepoluat, noi, astia mari, rationali si constienti ce minune om astepta de nu avem nici o reactie unanima, normala, legala, morala….Exceptand lupta cu tastatura si replicile taioase intre noi pe teme existentiale total neimportante fata de ceea ce reprezinta cu adevarat un potential pericol, asteptam cu lentoarea specific romaneasca, CE OARE? Parol, ca as fi in primii 4-5 care s-ar strange undev, habar nu am si as striga cu toata fiinta mea ca vreau o Romanie macar asa cum e acum….

  2. Uite cum deviati subiectul de la poluare ! Stati acasa ! Faceti politica, Chevron lucreaza … dar nu pentru voi ! Va lucreaza ! Lasati devierea subiectului ! Societatea civila unde este ?

  3. Corect ! In Mangalia si melcii se misca mai repede decat oamenii. Concetatenii nostri cand ar trebui sa actioneze, sa-si ceara drepturile, stau in casa sau in carciuma, iar cand e prea tarziu, carcotesc pe la colturi si acuza ONG-urile ca nu fac nimic pentru ei. Am citit comentarii in acest sens chiar pe acest site, dar si “vorbe” prin oras.
    Trezitiva fratilor ! Daca voua nu va pasa de viitorul vostru si al copiilor vostri, vreti sa le pese la altii ? … si chiar daca le pasa, fara participarea noastra ONG-urile nu pot face mare lucru. Aceste organizatii au fost infiintate pentru a ne sprijini si pentru a lupta alaturi de noi, nu in locul nostru.

  4. dece sa se agite lumea din mangalia? cu votarea pt primar din 2012, s-au raspandit zvonuri ca astia cu sistu sunt defapt cu gazu de la conducte de prin oras…si prostimea a ramas cu aceasta idee…deci pt ei, sistu e ok. Si uite asa, un zvon bine plasat pt unii, rau pt altii…a indus in opinia mangaliotiilor o idee falsa, lumea sta in case si asteapta conducele la usa, dar de unde…astia vin cu poluare mai intai, pana sa vina gazu pe teava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.