Mărțișoare cu suflet, oferite de elevii Liceului Teoretic ,,Callatis”

0
205

În perioada 1-3 martie 2017, elevii Liceului Teoretic ,,Callatis” au întâmpinat primăvară, oferind Mărțișoare cu suflet.

Miercuri, 1 martie 2017, mărțișoarele au fost dăruite micilor școlari de la Centrul Educațional Salvați Copiii Mangalia. Vineri, 3 martie 2017, s-au bucurat de simbolurile primăverii copiii din Centrul de Plasament Delfinul Agigea.

Toți cei 80 de copii au beneficiat de mărțișoare ecologice, mărțișoare bio, mărțișoare dulci și mărțișoare carte.

Activitatea a fost coordonată de director prof. Corina Mihalache și profesor psiholog Carmen Faliboga, cu participarea activă  a elevilor și cadrelor didactice din unitatea școlară.

Elevii claselor a III a A, a II a B, a IV a A, coordonați de prof. înv. primar Lungu Georgeta, Ungureanu Minodora, Neculăeș Maria au confecționat și au dăruit mărțișoare ecologice.

 Elevii claselor a V a C și a XI a B,  coordonați de profesorii diriginți Sali Ghiulserin și Pilat Mihaela, au împletit șnur alb-roșu merelor și au oferit  mărțișoare bio.

Mărțișoarele dulci au fost dăruite de elevii claselor a VII a A, aVII aB, a XI a A , coordonați de doamnele profesor diriginte Angheluță Cristina, Chelaru Mihaela, Costache Livia.

Cărțile, au fost donate de elevii din clasele nominalizate,  cu participarea activă a colegilor din clasele I B, I C, coordonați de prof. înv. primar Dincă Anca, Bărbulescu Ana Maria, respectiv clasa a XII a C, profesor  diriginte Giurcă Adina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.