Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetăţean român care a încercat să introducă ilegal în țară, 23 articole de încălțăminte, marochinărie, accesorii, 23 parfumuri și 6 ceasuri, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 17.12.2020, în jurul orei 05.50, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele unei pasagere 23 articole de încălțăminte, marochinărie, accesorii, 23 parfumuri și 6 ceasuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.  Acestea  aparțineau unei femei, cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

 Produsele, în valoare de aproximativ 330.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.