[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120610vot.flv”]Mangalia voteaza

22 COMENTARII

 1. la sectia nr.19 …. o aglomeratie…. e lume multa …. cabine de vot putine … spatiu mic … o caldura de nu iti vine sa crezi … noroc ca oamenii sunt civilizati si stau la coada in liniste si la o barfa mica de duminica

 2. e jale, tusac este intr-o mare plimbare, la fiecare sectie de votare, a fost la Asirom, a stat 25min…toti trepadusii lui tusac sunt pe la sectii… vai de noi, in Mangalia se vehiculeaza urmatorul sondaj
  -tusac -32%
  -iorgus -28 %
  -radu -23%
  pe surse: ” presedintii sectiilor de votare au norma la voturi, au inceput sa apara cutiile cu “mancare”, pe fundul lor sunt buletinele de vot stampilate, pe fiecare sectie s-au distribuit in jur la 50 buletine stampilate, unde sunt observatorii lui Radu, Munteanu, etc? ”

  Eu ma intreb, se poate face ceva, macar sa nu se fure la voturi?

 3. Cabine putine sunt peste tot, din fericire se da dovada de foarte multa rabdare si mult simt. Sa speram ca votarea se va termina pasnic. Pentru cei care nu au votat inca, iesiti si votati. Votati voi pentru voi nu altii pentru voi.

 4. votez Tusac si glumesc cand zic asta! :)))))) Hai Radu, hai Iorgus, oricare ar fi mai bun ca Tusac!

 5. Eu zic sa se controleze microbuzele care se opresc la sectiile de votare si din care coboara cate 10 insi odata…In sfarsit mangalia prinde viata, s-a trezit. Nu am mai vazut atata lume la vot de prin 90 si ceva….Bravo!

 6. vai de mama noastra…….unde esti tu tepesi doamne,,,,,ca punind mina pe ei…….,,,,,noii muncim si plingem pe afara ..ear voi va bateti joc de tara……

 7. cabine putine ca lumea sa nu stea la rand, sa se plictiseasca, sa plece…astfel cred ca or sa aiba voturile masinariei de partid…INSA SE INSEALA, LUMEA ASTEAPTA AZI CU RABDARE SASI EXPRIME OPINIA ELECTORALA.

 8. tentativa esuata de frauda la Mangalia…iar am ajuns pe posturile nationale media cu treburi necurate.
  RUSINE !!!

 9. eu vin cu stirile din diverse surse
  “observatorii sa caste bine ochii, daca-i cunoasteti, le dati un telefon sa fie foarte vigilenti la inchiderea sectiilor de votare, numarare voturi, se pregateste marea fraudare, masinaria lui tusac s-a pus in miscare, au luat toate datele de la exit poll-uri si isi pregatesc victoria… observatorii trebuie sa plece cu voturile, in primarie sunt deja pregatiti alti saci, informatiile vin din primarie, presa sa urmareasca sacii, atentie mare BEJ Constanta, este chief psd, din clanul lui Constantinescu, “nasul” lui tusac”, atentie la presedintii sectiilor de votare”

  Iesiti la vot, care nu ati facut-o, noi putem fi mai multi la vot, decat pot ei sa fure…

 10. As vrea sa fiu la fel de increzatoare ca multi din Mangalia,dar cand ma gandesc ca iarna trecuta am fost doar 200 de nemultumiti pt faptul ca nu am avut caldura,se pare ca acelasi personaj ne va conduce destinele pt inca 4 ani.Sper sa a insel totusi…………..

 11. Radu Cristian: 34,5%
  Iorgus Zanfir: 27,6%
  Tusac: 25,1%

  Asta era la ora 20.00. Cei care nu a-ti votat pana cum ca era prea cald, iesiti si votati. Deja e mai racoare iar dupa vot merge bine o bere rece pe terasa. Votati voi pentru voi, nu altii pentru voi!!

 12. Ai incredere. Cei doi martafoi vor avea o functie la Poarta Alba. Rezervarile sunt facute deja…

 13. Mare bataie de joc la sectia de votare nr. 13, in Colonisti. Foarte multe persoane nu au reusit sa voteze. Dupa ce ca am stat inghesuiti la o coada extrem de mare, aproape vreo 3 ore, pe la 20.45 ne-au bagat pe toti inauntru, pe holul scolii, spunandu-ne sa stam linisti ca vom vota cu totii. Inghesuiala si pe hol, nervozitate si extrem de cald, se aburisera geamurile……Surpriza!!!! …..pe la 21.15 ni s-a spus ca nu mai putem vota!!!! S-a strigat, s-a scandat…degeaba. A avenit si politia si ne-a dat pe toti afara! Fara alte incidente…am fost rugati sa parasim cladirea!

 14. E ora 1,se pare ca a iesit Radu Cristian…………..vom vedea daca maine nu ne trezim cu Iorgus,avand in vedere ca tusac si-a recunoscut infrangerea.Oricum era pregatit de plecare din Mangalia……,dar mai spera si el in nemernicia lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.