Doi bărbaţi au fost surprinşi de un echipaj de jandarmerie în timp ce încărcau în trei genţi bucăţi de cabluri electrice sustrase din incinta fostei întreprinderi I.C.I.L. Mangalia.

Luni, 25 februarie a.c., ora 20.00, jandarmii care patrulau pe strada General Vârtejanu, în apropierea fostei întreprinderi I.C.I.L. din localitatea Mangalia, au auzit zgomote şi au observat două persoane care încărcau în trei bagaje bucăţi de cabluri electrice pe care le-au sustras din interiorul fabricii.

În bagaje militarii au găsit cabluri electrice în lungime de aproximativ 150 m cu diametrul de 15 mm, cu inserţie din patru fire din aluminiu. Pentru a încăpea în genţi, cablurile au fost secţinate în bucăţi de aproximativ 25 cm cu ajutorul unui cleşte. Cei doi au declarat că au sustras cablurile în vederea comercializării acestora la un centru de colectare a fierului vechi.

Laurenţiu T., de18 ani, şi G. N., de 16 ani, din localitate, au fost conduşi şi predaţi Poliţiei Mangalia, în vederea întocmirii actelor de constatare şi continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptelor de distrugere şi furt.

9 COMENTARII

  1. Se pierd enorm de multi bani din furturi. Nu inteleg de ce se mai dau autorizatii pentru deschiderea de centre de colectare fier vechi!

  2. Au prins 2 ciuri buri la furat.Da toate instalatiile din inox cine le-a furat?Sau faianta si polistirenul din camerele frigorifice?

  3. ba anonimule, ce treaba au centrele autorizate de colectare cu furturile de fier? u sti ca aceste centre sunt verifikte saptamanal de politie si de primarie?si nu sau gasit fiare furate? sti k sunt centre fara autorizatie? acolo se duc furaciunilew, dar vb si u sa te afliin treaba,,, a nu da autorizatie, inseamna sa ii furi cetateanului dreptul la munk? sti ca pe impozitele platitw de centrele de fier vechi, si de alte societati, se traieste in mangalia? ce dracu vorbiti aiurea dak sunteti in nestiinta de cauza?

  4. Ma mai taci ma cu centru tau de fier vechi. Auzi, din impozitele platite de voi traieste Mangalia. Ma baiatule, tu nu platesti mai nimic si cu toti ai tai cu fieru vechi furat si colectat la voi. Normal nici nu ar trebui sa functionati voi astia trepadusii de doi bani. Ar trebui sa fie un centru mare pe fiecare oras si supravegheat video non-stop fiecare care aduce sa dea buletinu.

  5. ce destepti sunteti, la orice centru ca e mare ca e mic, e obligatoriu buletin, numai vb dak nu stiti cu ce se mananca aceste mici afaceri, ce va mai dati destepti si voi sunteti afoni… bafta si mai documentati-va si voi innainte sa va dati cu parerea.

  6. au dreptate si acesti oameni cu centre, sun vecin cu unul dintre aceste centre si va spun cu mana pe inima ca toata ziua este cate un politist doi in control, si din cate vad euse cere si buletinul…

  7. Mai prostea! Esti unul si acelasi care comenteaza mai sus cu litera mica la inceput de cuvant. Ai acelasi stil de scris si opinie de 2 lei. Vrei sa-ti lauzi afacerea care promoveaza furtul.

  8. Nu e prostea. Eu cred ca e unul din marii afaceristi care se ocupa cu fierul vechi de fapt singurul mai mare din Mangalia. Mai precis baiatul lui. Si are dreptate. Acum 10 ani Iorgus a interzis aceasta activitate din cauza celor care nu sunt in regula. Afacerea lui nu promoveaza furtul , el nu sta in asta . A dat de munca multor oameni timp de 23 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.