Primăria Municipiului Mangalia informează că pentru obținerea stimulentului educațional sub formă de tichete de grădiniță acordate în conformitate cu prevederile Legii 248/2015, este necesară întocmirea unui nou dosar pentru anul școlar 2017-2018. Dosarul va conține următoarele documente:
– Livretul de familie actualizat la zi;
– copie xerox şi original;
– Cărţi identitate – copii xerox şi originale (soţ, soţie și copiii cu vârsta peste 14 ani);
– Certificat căsătorie – copie xerox şi original;
– Certificate naştere pentru copiii cu vârsta sub 14 ani – copii xerox şi originale;
– Adeverinţă din care să reiasă veniturile nete lunare realizate în luna anterioară depunerii cererii: adeverință de salariu, cupon pensie, cupon șomaj etc.
– Adeverinţă privind veniturile realizate pe anii de cotizare – 2016, 2017 eliberată de Agenţia de Administrare Fiscală Mangalia
– Hotărâre de divorț;
– Hotărâre judecătorească de instituire a tutelei, a adopției, a plasamentului sau a plasamentului în regim de urgență;
– Hotărâre judecătorească privind arestarea unuia dintre părinți;
– Dovada înscrierii / frecventării activităților organizate de grădiniță (adeverință)
– Dosar cu şină
VENITUL PE MEMBRU DE FAMILIE NU TREBUIE SĂ DEPĂȘEASCĂ 284 LEISE ACORDĂ FAMILIILOR AI CĂROR COPII FRECVENTEAZĂ CURSURILE PREȘCOLARE
Persoanele interesate sau care se încadrează în criteriile menționate, sunt rugate să seadreseze Direcției de Asistență Socială din Str. Delfinului, nr. 1 conform programului:
Luni-Miercuri 08.00 – 16.00
Joi – 08.00 – 18.00
Vineri 08.00 – 14.00
Termenul pentru primirea solicitărilor privind acordarea stimulentului educațional sub formă de tichete sociale pentru grădiniță pentru a.c. este: 12.09.2017 – 20.12.2017, pentru copiii care frecventează cursurile unei unități de învățământ preșcolar fără a mai fi limită de vârstă, proveniți din familii aflate în situații de risc pentru care, venitul lunar pe membru de familie este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură(284 lei), prevăzut de Legea nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.