Conform datelor statistice oficiale, Mangalia se află în topul localităților cu cea mai mare suprafață de spațiu verde pe cap de locuitor, la nivel național. Baia Mare este în fruntea clasamentului, cu 133 de metri pătrați de spațiu verde pentru fiecare locuitor. Urmează Piatra Olt și Mangalia cu 76 mp.

”Eforturile noastre de a păstra și dezvolta această suprafață se reflectă și în noul Plan Urbanistic General al orașului nostru, Mangalia fiind printre putinele localități din țara, cu un PUG reactualizat.

Strategia de dezvoltare, pe care am gândit-o pe termen lung, vizează atât prosperitatea locuitorilor, bazată pe investițiile care deja se fac în zonă, dar și creșterea calitătii vieții, prin exploatarea rațională a resurselor naturale și prioritizarea spațiilor verzi.

Contrar minciunilor lansate de unii așa-ziși politicieni locali, reușim să îmbinăm aceste două elemente și iată că rezultatele încep să apară, după cum reflectă și mass-media la nivel național.”, a precizat primarul Cristian Radu, într-o postare pe pagina oficială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.