Mangalia: Pescar amator depistat de jandarmi.

0
75

pesteDuminică 30 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentului 6 Mangalia, a observat în târgul din municipiul Mangalia , un bărbat care oferea spre comercializare peşte. La vederea jandarmilor, acesta a încercat să se îndepărteze din zonă.

În urma verificărilor jandarmii au stabilit că M.I. în vîrstă de 55 ani, deţinea aproximativ 40 kg de peşte, diferite specii, fără documente de provenienţă. Acesta le-a declarat jandarmilor că intenţiona să vândă întreaga cantitate de peşte pentru a-şi rotunji veniturile.

Deoarece fapta „pescarului amator” este prevăzută şi sancţionată de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, (deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit), jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare ce a fost înaintat lucrătorilor Poliţiei Mangalia, în vederea continuării cercetărilor, peştele fiind predat unei societăţi comerciale specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.