Mangalia: Comercianţi de ţigări depistaţi de jandarmi

1
76

În perioada 26-27 ianuarie a.c.,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 6 Mangalia a depistat două persoane care comercializau ţigări, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

„Comercianţii” cu vârste de 27 ani şi 61 ani, din Mangalia, intenţionau să vândă trecătorilor 45 pachete de ţigări fără timbre accizabile, inscripţionate cu numele mai multor mărci, la ieşirea din municipiul Mangalia spre localitatea Limanu.

Jandarmii au întocmit procesele-verbale de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au înaintat lucrătorilor Poliţiei Mangalia,  în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte.

1 COMENTARIU

  1. Toata Mangalia stie unde se vind tigari de contrabanda dar politia , jandarmeria si politia locala nu stie. Zilnic vinzatori sint pe poziti dar sint lasati sa isi vinda marfa. Eu cred ca cei ce trebue sa stirpesca acest flagel ,primesc spaga. trec isi iau DREPTULsi pleaca mai departe. Probabil de aceia primesc si salarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.