[jwplayer config=”player” stretching=”exactfit” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130628aeromania.mp4″]

Sambata si duminica, 13-14 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Primaria Municipiului Mangalia si Aeroportul Tuzla, la cea mai plina de efecte editie AEROMANIA de pana acum. Intre orele 10-12.oo acrobatia se va desfasura deasupra plajei din Mangalia, iar incepand cu orele 16.oo, spectacolul de aviatie, completat cu multa muzica, un ‘hangar talk’ si ‘hangar party’, se muta la aeroport. aeromaniaEchipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau Worlds Elite Aerobatic Formula, pregateste, cu sprijinul autoritatilor locale din Mangalia, cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral. Din zona plajei Laguna – de langa portul turistic, airshowul va putea fi urmarit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul tarmului. Se vor succeda acrobatiile Iakarilor, demonstratiile celebrilor Jurgis Kairys (multiplu campion mondial de acrobatie si inventator al unor manevre aviatice) si momentul de acrobatie al Iakarilor cu Jurgis Kairys – numit ‘Air Bandits’, Ali Ozturk (cu biplanul sau, Pitts), Francesco Fornabaio – campionul Italiei la acrobatie, Luca Bertossio – campionul mondial la planorism, zboruri in formatie cu avioanele si elicopterele REGIONAL AIR SERVICES.

6 COMENTARII

  1. Uite cum ne zboara banii. Pentru treaba asta gen Tusac platim 50 de mii de euro? Iar Margineanu? Vine sa ne umple de nervi sa cante de Radu pana ne iese pe ochi?

  2. asa se dezvolta turismulin Mangalia,traiasca primaru RADU pentru tot ce face in orasu nostru §§ nu gandeste bine

  3. A dracu dezvoltare pe 64000 de euro pentru o zi. Asa le multumeste celor care au plimbat cu avionul in campanie banerul cu radu primar. O sa tot vedem factura campaniei electorale de 10 milioane euro. Asta e doar inceputul.

  4. Sper ca shoul sa fie cu adevarat deasupra plajei si a marii, sa nu ne pomenim cu avioanele deasupra orasului la joasa inaltime, asa cum sa intamplat de curand (luna aceasta) cand la 8 dimineata s-au cutremurat blocurile la cele doua survoluri. Eram inca in pat si daca nu era zgomotul specific, as fi crezut in mod sigur ca e cutremur. Si asta sa mai fie si pe banii nostril ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.