Caravana de teatru Green-Frilensăr pe contour ajunge luni, 14 august, la Mangalia. În parteneriat cu Primăria municipiului Mangalia prin Direcția Cultură și Sport, vor susține la Casa de Cultură din oraș piesa de teatru Mălăieș în călcăieș, începând cu orele 20.

Caravana Green-Frilensăr pe contour este un proiect realizat de Asociația Green Hours și platforma de teatru Frilensăr, București, și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în parteneriat cu Poliția de Frontieră.

Caravana a cuprins 3 spectacole, Mălăieș în Călcăieș, Once Upon și Mioritza, și se desfășoară în perioada 21 iulie – 15 august în 10 localități de pe granițele țării, după programul următor: 21 iulie – Malu, jud. Giurgiu; 26 iulie – Nădlac, jud. Arad; 28 iulie – Toboliu, jud. Bihor; 2 august – Halmeu, jud. Satu Mare; 5 august – Săpânța, jud. Maramureș; 7 august – Rădăuți, jud. Suceava; 8 august – Horodiștea, jud. Botoșani; 9 august – Drânceni, jud. Vaslui; 12 august – Jurilovca, jud. Tulcea; 14 august – Mangalia, județul Constanța.

*FRILENSĂR este un grup de tineri și foarte tineri artiști independenți care se manifestă cît mai liber cu putință prin teatru. A avut peste 100 de reprezentații în București și în țară, reușind să participe la numeroase festivaluri și este laureat al Premiului pentru Cea mai bună trupă de actori la Gala HOP, 2016.
De circa 2 ani, Trupa Frilensăr a fost ”adoptată” în București de Teatrul LUNI de la Green Hours, producător al caravanei Green-Frilensăr pe contour, prin Asociația Green Hours.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.